Neem contact op

Heb je nog vragen? Stuur ons gerust een e-mail.

Stuur ons een bericht

We hebben je bericht ontvangen en zullen zo snel mogelijk proberen te antwoorden.

Documentatie

Je kunt antwoorden op veelgestelde vragen vinden in onze kennisbank.

Bekijk documenten >

Connect met ons

Vind ons leuk op Facebook

Volg ons op Twitter

Veel gestelde vragen

Heb je vragen over Verlofkaart in Excel?

Heb ik Microsoft Excel nodig?

Ja dat is nodig. Verlofkaart in Excel vereist Microsoft Excel 2007 of hoger (PC/Mac). Als je Excel eenmaal hebt geïnstalleerd op je computer – ben je klaar om dit pakket te gebruiken. We adviseren om de nieuwste versie van Excel te gebruiken, dat is momenteel Excel 2021 of 365.

Kan ik de template op meer dan één computer gebruiken?

Verlofkaart in Excel is een op Excel gebaseerde toepassing, dus je installeert en gebruikt het op je eigen lokale computer of laptop.

Je kunt het natuurlijk downloaden naar elke computer die je hebt – maar je moet je ervan bewust zijn dat het lokaal werkt. Het wordt daarom aanbevolen dat je de template opslaat in een map die toegang tot de cloud heeft. We raden je aan tools als OneDrive, Google Drive of een vergelijkbare toepassing te gebruiken.

Kan ik dit sjabloon ook op mijn Mac gebruiken?

Jazeker. Verlofkaart in Excel is geschikt voor bijna alle apparaten waarop Excel is geïnstalleerd. Dus ook voor je Mac. We adviseren dat je Excel 2021 (365) of hoger gebruikt.

Welke garantie geven jullie?

We hebben zo veel vertrouwen in onze producten dat we jou een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geven. Wij nemen al het risico, zodat jij dat niet hoeft te doen. Natuurlijk willen we graag weten waar je moeite mee hebt. Laat het ons weten en we helpen je graag verder…

Werkt Verlofkaart in Excel ook met OpenSource software zoals OpenOffice?

Verlofkaart in Excel is speciaal ontworpen voor Microsoft Excel. De werking van de template is niet getest of gegarandeerd met OpenSource Software zoals OpenOffice of Google Spreadsheets.

Hoe hef ik de beveiliging op?

Als je iets wilt wijzigen in Verlofkaart in Excel dan kan dat. Hef de beveiliging op met Controleren, Beveiliging blad opheffen. Wees voorzichtig. En vergeet niet de beveiliging weer te activeren als je klaar bent (Controleren, Blad beveiligen).

Moet ik een jaarlijks terugkerend bedrag betalen voor het Verlofkaart in Excel om het te blijven gebruiken?

Nee! Er zijn geen jaarlijkse kosten met Verlofkaart in Excel. Je koopt het softwarepakket en je kunt dit gebruiken voor de bedrijven zoals de door jou gekozen licentie toestaat. Je aankoop omvat 1 jaar ondersteuning en updates.

Na 1 jaar is er een optionele verlenging voor onze voortdurende ondersteuning en de nieuwste updates.

Wat kost ondersteuning & updates na 1 jaar?

Nadat jouw 1 jaar volledige ondersteuning en updates verlopen is, moet je jouw licentie verlengen als je toegang tot ons ondersteuningsteam wilt en de nieuwste productupdates, bugfixes en nieuwe functies wilt kunnen gebruiken. Je kunt je licentie snel en eenvoudig met 50% korting op de normale prijs verlengen binnen 60 dagen na de vervaldatum van de oorspronkelijke licentie.

Voldoet Verlofkaart in Excel aan alle wettelijke eisen van 1 januari 2012?

Ja, de template maakt verschil tussen de ‘houdbaarheid’ van minimaal wettelijk verplichte dagen (4 maal het aantal werkdagen per week) en de extra dagen die een werkgever kan toekennen (de bovenwettelijke dagen).

Hoe installeer ik dit pakket?

Installatie is heel eenvoudig. Download Verlofkaart in Excel via de downloadlink in de bevestigingsemail of via jouw account. Kies een locatie waar je het bestand wilt opslaan. Pak het ZIP-bestand uit. Open vervolgens het bestand.

Hoe is de ondersteuning geregeld?

Met Verlofkaart in Excel ben je binnen 5 minuten aan de slag. We helpen je graag verder als je even vastloopt met het sjabloon. Je vindt op deze site ook de handleiding.

We beschikken helaas niet over de mankracht om je telefonisch te woord te staan. Wij geven de voorkeur aan communicatie via ons helpdesksysteem. Op deze manier houden we onze producten betaalbaar.

Ons supportbeleid vind je hier.

Hoeveel verlofadministraties kan ik maken?

Je kunt Verlofkaart in Excel gebruiken voor al je eigen ondernemingen. Wil je de verlofregistratie maken voor een vriend of familielid, klant of relatie bestel dan de Commerciële licentie.

Kan ik Verlofkaart in Excel gebruiken voor mijn klanten?

Wil je de verlofregistratie bijhouden voor een vriend of familielid, klant of relatie? Bestel dan de Commerciële licentie.

Waarom zijn sommige cellen beveiligd?

Als gebruiker van Verlofkaart in Excel hoef je alleen de witte en blauwe cellen te vullen/wijzigen. Grijze cellen bevatten formules en zijn beveiligd om onbedoelde overschrijving ervan te voorkomen.

Hoe breid ik mijn tabellen uit?

Als een van de tabellen bijna vol is, dan kun je die uitbreiden. Maak eerst een backup! Hef dan de beveiliging van het blad op met Controleren, Beveiliging blad opheffen. Voeg daarna nieuwe regels tussen bóven de laatste regel. Kopieer vervolgens een gehele regel (die formules bevat) helemaal naar beneden tot de laatste regel. Vergeet niet de beveiliging weer te activeren als je klaar bent (Controleren, Blad beveiligen).

Wat krijg ik voor het verlengen van mijn ondersteuning & updates?

Het verlengen van jelicentie biedt een extra jaar ondersteuning en software-updates. Dit zorgt voor gemoedsrust, wetende dat je bij ons terecht kunt voor financiële planning en Excel-gerelateerde ondersteuning. Je blijft ook software-updates ontvangen om te zorgen voor lokale compatibiliteit en geweldige nieuwe functies en verbeteringen!

Wat gebeurt er met mijn Verlofkaart in Excel na 1 jaar, stopt het met werken?

Nee. Als je licentie verloopt, werkt je sjabloon zoals altijd, tenzij er iets verandert met de Excel-omgeving zelf. Je hebt gewoon geen toegang tot het downloaden van de software (sjabloon of bonussen), ontvangt geen productupdates en kunt ons vriendelijke team niet om ondersteuning vragen.

Kan ik Verlofkaart in Excel eerst proberen? Is er een demo beschikbaar?

Jazeker! Vraag hier jouw demo aan. Jouw gegevens zijn veilig. Wij zullen je gegevens nooit doorverkopen aan anderen. Wij vragen je wel even jouw email te bevestigen om er zeker van te zijn dat wij jouw toestemming hebben om je te mailen.

Klaar om je verlofregistratie in Excel te doen?

Sluit je aan bij honderden klanten die Verlofkaart in Excel gebruiken. Koop zonder zorgen met onze 30 dagen geld-terug-garantie.

Bestel Verlofkaart in Excel >