Over ons

Een kijkje achter de schermen van Verlofkaart in Excel

We bouwden het, omdat we het wilden gebruiken

Er is een oud gezegde dat noodzakelijkheid de moeder is van alle uitvindingen. Dat is hoe Verlofkaart in Excel is ontstaan.

Verlofkaart in Excel is ontwikkeld met de behoeften van onze klanten in gedachten om een praktisch verlofregistratiesysteem te gebruiken zonder hiervoor vast te zitten aan dure softwareabonnementen. We hebben Verlofkaart in Excel voor intern en extern gebruik gebouwd en toen we het resultaat lieten zien werden mensen wild enthousiast.

Verlofkaart in Excel is gemaakt met als doel om simpel en snel de verlofuren van medewerkers bij te houden, zodat zowel werkgever als werknemer precies weten waar ze aan toe zijn.

Dit zijn wij

We zijn liefhebbers van prachtige ontwerpen, ambassadeurs van eenvoud en passievol toegewijd aan je productervaring. We creëren praktische oplossingen in Excel voor al je financiële uitdagingen, zoals Boekhouden in Excel – een prachtig boekhoudpakket in Excel waarmee je honderden euro’s bespaart op je accountantskosten en boekhoudsoftware. Boekhouden was nog nooit zo leuk en makkelijk. Daadkrachtige oplossingen in Excel, dat is wat wij maken. Voor meer dan 30.000 ondernemers.

Doe zelf simpel en snel je boekhouding in Excel
Boekhouden in Excel